Werkwijze

De aanpak van Crohnproof:
Bij Crohnproof doen we niet aan symptoombestrijding. Bij ons leer je in begrijpelijke taal welk effect voeding op je lichaam heeft en wat jij kunt doen om grip op je gezondheid te krijgen. Hierbij stemmen we onze begeleiding af op je hulpvraag en de klachten die je ervaart.

Wij begeleiding mensen met:
-Darmklachten
-Colitis Ulcerosa
-De ziekte van Crohn
-Het prikkelbaar darmsyndroom

Werkwijze:
Om een goed beeld van je te krijgen ontvang je voorafgaand aan het eerste consult per e-mail een intakeformulier. Tijdens het eerste consult bespreek je samen met Jeroen welke stappen je kunt zetten om snel en effectief je gezondheid te verbeteren. Je komt immers voor resultaat.

Na 14 dagen volgt het tweede consult waarin de veranderingen worden besproken die je hebt ervaren en krijgt je nieuwe informatie voor de vervolgstappen.

Samen aan het werk:
Bij Crohnproof kun je deelnemen aan de consulten via een online video verbinding. Of je nou thuis, onderweg of op kantoor bent. Onze consulten zijn overal ter wereld beschikbaar. Zit je liever persoonlijk bij ons aan tafel? Dan kun je op afspraak naar de Gezondheidsboulevard in Heerenveen komen.

Kosten:
Consult per 60 minuten; € 79,-
*Extra tijd wordt naar rato in rekening gebracht.

Maak nu een afspraak en leer wat jij kunt
doen om grip op je gezondheid te krijgen!

Maak een afspraak