Tarieven 

Bij Crohnproof leer je hoe jij je gezondheid hersteld. Voor een optimaal resultaat van het begeleidingstraject maken we gebruik van bloed- en ontlastingsonderzoek. Hierdoor wordt inzichtelijk wat er in je lichaam gebeurt en wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat je gezondheid zich hersteld. 

Het aantal consulten dat nodig is om je gezondheid te herstellen hangt samen met de klachten die je ervaart. Ieder begeleidingstraject bestaat uit maatwerk en is gericht op het herstellen van jouw gezondheid zodat je weer klachtenvrij kunt leven.  

Indicatie voor verschillende darmklachten:

Darmklachten zonder diagnose:
Zijn jouw darmklachten nog niet onderzocht door een arts of heeft deze geen diagnose kunnen stellen? Ook zonder diagnose kun je aan de hand van bloed- en ontlastingsonderzoek goed begeleid worden waarbij je leert hoe jij je darmklachten hersteld. De meeste mensen ervaren binnen 2 weken al verlichting van de klachten die ze ervaren en een toename in energie. 

Het prikkelbaar darmsyndroom:
Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 12 Nederlanders een prikkelbare darm heeft. Dit is een schokkend hoog aantal dat bij veel mensen voor (onnodige) klachten zorgt. Uit ervaring blijkt dat een prikkelbare darm/ het prikkelbaar darmsyndroom gemiddeld na 3 tot 5 maanden is hersteld.

Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn:
Het herstellen van een chronische darmziekte en/ of auto-immuunziekte is complex. Bij Crohnproof hebben we alle kennis in huis om je te leren wat er in je lichaam gebeurt, waarom je immuunsysteem reageert zoals het doet en wat jij moet doen om ervoor te zorgen dat deze weer in balans komt. 

Speciaal voor mensen met Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn hebben we het IBD-protocol ontwikkeld. 

Tarieven

Begeleidingstraject
Bij Darmspecialist werken we niet op basis van losse consult-uren. Wij bieden resultaatgerichte begeleidingstrajecten afgestemd op de klachten die jij ervaart en de begeleidingsbehoefte die jij hebt. 

Plan een kennismaking 

Ben jij er aan toe om te leren hoe jij je darmklachten kunt herstellen? Of wil je eerst meer informatie voor je een keuze maakt? Geef in onderstaand contactformulier aan wanneer we jou het beste kunnen bereiken. We nemen dan vrijblijvend contact op om je vragen te beantwoorden. 

Wegens vakantie is Crohnproof gesloten van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. Aanvragen die in deze periode worden gedaan worden vanaf 6 januari 2020 ingepland volgens onderstaande opties.

Vul hier je gegevens in: