Over ons

Wil jij van je darmklachten af?

Dan ben je bij Crohnproof aan het juiste adres. Crohnproof is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met chronische darmziekte. Of je nou Colitis Ulcerosa, de ziekte van Crohn, het prikkelbaar darmsyndroom of andere darmklachten hebt, bij ons leer je hoe je de controle over je gezondheid terugkrijgt. 

We merken dat veel mensen opzoek zijn naar betrouwbare informatie.

Bij ons leer je vanuit wetenschappelijk onderbouwde kennis in begrijpelijke taal wat je lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren en wat voor de klachten zorgt die je ervaart. Hierbij kun je denken aan de positieve en negatieve effecten van voeding. De invloed vitaminen en mineralen op je gezondheid en wordt door ontlastingsonderzoek duidelijk hoe je spijsvertering functioneert en hoe je die kunt herstellen.

Snel en effectief resultaat 

Stel je eens voor dat je binnen twee weken al resultaat voelt! Veel mensen lopen jarenlang met buikklachten rond. Na het eerste consult voelen de meeste mensen al vermindering van hun klachten en een toename van energie. Dat wil jij toch ook! Klik op onderstaande knop en maak een afspraak zodat we samen aan het werk kunnen.

Maak een afspraak