Over ons

Wil jij van je darmklachten af?

Dan ben je bij Crohnproof aan het juiste adres. Crohnproof is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met chronische darmziekte. Of je nou Colitis Ulcerosa, de ziekte van Crohn, het prikkelbaar darmsyndroom of andere darmklachten hebt, bij ons leer je hoe je de controle over je gezondheid terugkrijgt. 

We merken dat veel mensen opzoek zijn naar betrouwbare informatie.
Bij ons leer je vanuit wetenschappelijk onderbouwde kennis in begrijpelijke taal wat je lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren en wat de oorzaak is van de klachten die je ervaart. Hierbij kun je denken aan de positieve en negatieve effecten van voeding. De invloed van vitaminen en mineralen op je gezondheid en wordt door middel van ontlastingsonderzoek duidelijk wat er gedaan moet worden om de klachten blijvend te herstellen.

Snel en effectief resultaat 
Stel je eens voor dat je binnen twee weken al resultaat voelt! Veel mensen lopen jarenlang met buikklachten rond. Na het eerste consult ervaren de meeste mensen vermindering van hun klachten en een toename van energie. Dat wil jij toch ook! Klik op onderstaande knop en lees wat we voor jou kunnen betekenen.