Heb jij net als veel mensen darmklachten? 

Voel je regelmatig pijn, ongemakken, heb je een onregelmatige stoelgang, heftige reactie op bepaalde voedingsmiddelen of heb je maar weinig energie? Zijn deze klachten van grote invloed op je leven? Wees eerlijk, dit is niet wat jij wilt.

Weet je nog hoe je leven was voor je klachten kwamen? Toen je nog zorgeloos kon doen en laten wat je zelf wilde. De tijd kunnen we niet terugdraaien. Maar wat als je kunt leren hoe je grip op je eigen gezondheid krijgt? Hoe je zelf weer controle neemt over je buik, je leven en wat jij ermee wilt doen! Juist dat is wat je bij Crohnproof leert.

Voor mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa hebben we een speciaal begeleidingstraject ontwikkeld. Klik ->hier<- om meer over dit begeleidingstraject te lezen. Onderstaande informatie is voor mensen met darmklachten zonder/ met een andere diagnose.

Gelukkig hoeft het niet zo te blijven

Door samen met onze specialist aan het werk te gaan leer je hoe je lichaam functioneert en wat de oorzaak is van de klachten die je ervaart. Zo wordt er aandacht besteed aan voedingsmiddelen die een positief of een negatief effect op je darmen hebben. Leer je welke vitaminen en mineralen bijdragen aan het herstel van je gezondheid en wordt er gekeken naar het functioneren van de organen die te maken hebben met de spijsvertering en de darmen zelf. Op deze manier zorg je voor een duurzaam herstel van de klachten die je ervaart zodat je weer lekker zorgeloos kunt leven.

Zo beginnen we:
Om een goed beeld van je te krijgen beginnen we ieder traject met een intakegesprek en ontlastingsonderzoek. Zo weten we wie je bent, welke klachten je ervaart en wordt inzichtelijk hoe je darmen en spijsvertering functioneert. Met deze informatie beginnen we aan het traject zodat we je efficiënt en doelgericht kunnen begeleiden. Je komt immers voor resultaat.

Samen aan het werk:
Bij Crohnproof hebben we een unieke aanpak: We bieden onze begeleidingstrajecten aan via een online video verbinding. Of je nou thuis, onderweg of op kantoor bent. Onze consulten zijn overal ter wereld beschikbaar. Zit je liever persoonlijk bij ons aan tafel? Dan kan dat op afspraak bij de Gezondheidsboulevard in Heerenveen.

Het resultaat

Tijdens de consulten leer je wat jij kunt doen om rust in je buik te krijgen en je gezondheid te herstellen. We nemen rustig de tijd om begrijpelijk uit te leggen hoe je lichaam werkt en welk effect je voeding en de verschillende vitaminen en mineralen hierop hebben. Door het toepassen van deze kennis krijg je controle over je gezondheid zodat je weer echt lekker kunt leven zonder dat darmklachten je tegenhouden.

Plan een kennismakingsgesprek 

Plan nu gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen. Vul onderstaand contactformulier in en geef aan wanneer we jou het beste kunnen bereiken. We nemen dan kostenloos contact met je op.

Vul hier je gegevens in: