De ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa zijn te herstellen!

Om dit succesverhaal met de wereld te delen en de methode wereldwijd aan te kunnen bieden moeten investeringen gedaan worden. Daar is veel geld voor nodig. Help jij mee met een donatie om de levens van miljoenen mensen positief te veranderen? En, wil je deze funding met andere mensen delen? Zodat ook zij kunnen bijdragen en het nieuws verder kunnen verspreiden.

In hoofdlijnen:
Mijn naam is Jeroen le Duc, ik heb persoonlijk ervaring met de ziekte van Crohn. In slechts 6 maanden was ik weer volledig pijn- en klachtenvrij van een ziekte die als ongeneselijk staat aangemerkt zonder dat ik daar ooit medicijnen voor heb gebruikt.

Met dit succes heb ik een unieke methode ontwikkeld waarmee ik tientallen mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa naar een pijn- en klachtenvrij leven heb begeleidt.

Om deze methode nationaal en internationaal onder de aandacht te brengen en daarmee de levens van duizenden mensen positief te veranderen (er heerst de opvatting dat het ongeneselijk is, dit is echter een achterhaalde opvatting) wil ik mij aansluiten bij een organisatie waarmee ik over de wereld vanaf podia voor duizenden mensen kan spreken over mijn succesverhaal en de unieke methode.

Om deze investering mogelijk te maken heb ik deze Crowdfunding gestart. Help jij mee zodat de investering gedaan kan worden om de wereld te vertellen dat het anders kan? 

De start
In augustus 2015 werd bij mij, Jeroen le Duc de ziekte van Crohn geconstateerd. Volgens de reguliere zorg is dit een ongeneselijke auto-immuunziekte waarvan de klachten en symptomen enkel met medicijnen enigszins onder controle gehouden kunnen worden.

Destijds heb ik ervoor gekozen om het aanbod van medicatie te weigeren en mijn eigen weg te gaan. Door mijn eigen lichaam letterlijk als experiment te gebruiken is het mij gelukt een methode te ontwikkelen waarmee ik weer volledig pijn- en klachtenvrij leef van een ziekte die als ongeneselijk staat omschreven.

Als orthomoleculair en Epifysiologisch therapeut heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. Inmiddels zijn er tientallen succesverhalen van mensen die door het volgen van het begeleidingstraject met de methode binnen 6 maanden volledig pijn- en klachtenvrij leven zonder afhankelijk te zijn van medicatie.

Wat zijn de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa 
Bij de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa is er sprake van een chronische ontsteking in het spijsverteringsysteem. Hierbij heerst de opvatting dat het om een auto-immuunziekte gaat waarbij het immuunsysteem eigen lichaamsweefsel aanvalt. 

Veel mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa zitten 5 – 10 keer per dag of zelfs vaker op het toilet om te poepen. Hierbij komt het vaak voor dat de aandrang zo explosief is dat het toilet bezoek niet uitgesteld kan worden en er altijd een toilet in de buurt moet zijn.

Dan is er nog de voortdurende heftige pijn en het hebben van zeer weinig energie. Voor veel mensen is “gewoon” werken of een studie volgen al een grote uitdaging. Als dat nog lukt is de fut er ’s avonds vaak af en gaat dit alles ten koste van het “leven”. 

Het leven van iemand met Crohn of Colitis
Stel je eens voor dat je aan het einde van de dag thuiskomt. Je hebt jezelf door de dag heen geworsteld en je werk of studie gedaan. Nu je eenmaal thuis bent en tijd voor jezelf, je partner of je kinderen hebt is al je energie verbruikt. Kun je je inbeelden hoe het is om door een ziekte geen energie te hebben om iets te ondernemen of om er voor je geliefden te kunnen zijn zoals je wilt.

Dit is de dagelijkse werkelijkheid van heel veel mensen. Puur in Nederland wordt bij 1000 mensen per jaar de diagnose gesteld voor de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. De teller staat inmiddels op 80.000 mensen. In Duitsland (400.000 mensen) Engeland (300.000 mensen) en Amerika (2,5 miljoen) zijn de aantallen nog veel hoger. 

Vanuit de reguliere zorg zijn deze ziekten aangemerkt als ongeneselijk en wordt enkel medicatie verstrekt die de symptomen enigszins onder controle houden. Tot het medicijn niet meer werkt en er een ander middel wordt ingezet of uiteindelijk een operatie en het verwijderen van een (deel) van de darmen onvermijdelijk is geworden. 

De oplossing
In tal van kranten, nieuwswebsites, podcasts en radioprogramma’s is er aandacht besteed aan het succes van het begeleiding traject. Nu is de tijd om heel Nederland en de wereld te vertellen dat het anders kan! Dat er een oplossing is voor deze verschrikkelijke ziekten. Die oplossing bestaat echter niet in de vorm van een medicijn. Het resultaat wordt bereikt door verandering van voeding, leefstijl en het herstellen van de darmen en het lichaam.

In de afgelopen jaren heeft Jeroen samen met zijn team een unieke methode ontwikkeld waarmee tientallen mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa succesvol zijn begeleid naar een pijn en klachtenvrij leven, waarbij ze niet langer afhankelijk zijn van medicatie. Hierbij hebben ze hun oude energie terug en kunnen ze weer leven zoals ze dat zelf willen. Het allermooiste compliment die meerdere van deze mensen gaven: “Door jou heb ik mijn leven terug”.

Waar is het geld voor nodig
Momenteel wordt de methode aangeboden bij de Crohnproof vestigingen in Lemmer en Zwolle. Op lokaal niveau behalen we geweldige resultaten. Dit willen we uitbreiden naar heel Nederland en internationaal om zo meer mensen te kunnen bereiken en begeleiden naar een pijn- en klachtenvrij leven waarbij ze niet langer afhankelijk zijn van medicatie. 

Door deelname aan Public Speakers Academy worden de deuren geopend voor tal van podia over de hele wereld waar we voor duizenden mensen over het succes van Crohnproof kunnen vertellen. Om mensen bewust te maken van het feit “dat het anders kan”. Dat de symptomen niet langer bestreden hoeven worden omdat de bron van het probleem aangepakt kan worden.

Deelname aan de Public Speakers Academy is een investering. Hierbij krijg ik, Jeroen een coaching traject tot professioneel spreker en wordt er veel gedaan aan de marketing en de bedrijfsstructuren van de organisatie om ervoor te zorgen dat we internationaal mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa kunnen begeleiden. Het is een investering waarbij je je inkoopt op het netwerk dat zij hebben. 

Hoe ik de waarde van de donatie teruggeef aan de wereld
Door wereldwijde bekendheid van de methode zullen duizenden mensen kunnen deelnemen aan een begeleidingstraject. Hierin leren ze hoe ze weer pijn- en klachtenvrij kunnen leven zonder langer afhankelijk te zijn van medicatie.

En wat ik zelf terug doe voor jouw donatie? Zodra de groei door de investering het financieel mogelijk maakt zorg ik er persoonlijk voor dat het totaal gedoneerde bedrag x2 wordt gebruikt om mensen die als gevolg van IBD weinig geld verdienen, deel kunnen nemen aan een begeleidingstraject.

Om welke bedrag gaat het: 
€ 40.000 – de investering voor deelname aan de Public Speakers Academy 

Voel je vrij om te doneren wat je maar wilt. Samen kunnen we de levens van duizenden mensen veranderen. 
Bedankt voor je steun en voor het delen van deze campagne!

Jeroen le Duc 
Crohnproof.com