De ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa zijn te herstellen!

Om dit succesverhaal met de wereld te delen en de methode wereldwijd aan te bieden moeten investeringen gedaan worden. Daar is veel geld voor nodig. Help jij mee met een donatie om de levens van miljoenen mensen positief te veranderen? En, wil je deze funding met andere mensen delen? Zodat ook zij kunnen bijdragen en het nieuws verder kunnen verspreiden. 

De start
In augustus 2015 werd bij mij, Jeroen le Duc de ziekte van Crohn geconstateerd. Volgens de reguliere zorg is dit een ongeneselijke auto-immuunziekte waarvan de klachten en symptomen enkel met medicijnen enigszins onder controle gehouden kunnen worden.

Destijds heb ik ervoor gekozen om het aanbod van medicatie te weigeren en mijn eigen weg te gaan. Door mijn eigen lichaam letterlijk als experiment te gebruiken is het mij gelukt een methode te ontwikkelen waarmee ik weer volledig pijn- en klachtenvrij leef van een ziekte die als ongeneselijk staat omschreven. Als orthomoleculair en Epifysiologisch therapeut heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met IBD. Inmiddels zijn er tientallen succesverhalen van mensen die door het volgen van het begeleidingstraject met de methode binnen 6 maanden volledig pijn- en klachtenvrij leven zonder afhankelijk te zijn van medicatie.

Wat is het?

In Nederland hebben 80.000 mensen de diagnose voor de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa, gezamenlijk bekend als IBD. Bij IBD is er sprake van een chronische ontsteking in het spijsverteringsysteem. Hierbij heerst de opvatting dat het om een auto-immuunziekte gaat waarbij het immuunsysteem eigen lichaamsweefsel aanvalt. Per jaar wordt in Nederland bij 1.000 mensen de diagnose voor IBD gesteld. Wereldwijd staat de teller inmiddels op 5 miljoen mensen. 


Lichamelijke klachten

Veel mensen met IBD ervaren zelfs met gebruik en afhankelijkheid van medicatie tal van lichamelijke klachten. Hierbij kun je denken aan een verschrikkelijke pijn in je buik. Het huis niet meer uit durven omdat je direct bij het toilet moeten kunnen zijn vanwege de explosieve aandrang. Of zo weinig energie hebben dat werken of studeren echt niet lukt. In sommige gevallen raken de darmen zover beschadigd dat een operatie onvermijdelijk wordt en er een deel van de darmen wordt verwijderd. Het heeft een gigantische impact op de levens van deze mensen zelf. Maar niet alleen dat, ook op de partner, kinderen, ouders, familie en vrienden. Als omstander is het verschrikkelijk om te zien hoe je geliefde lijdt. Vanwege het onduidelijke ziekteverloop bij gebruik van medicatie maken veel mensen zich enorm zorgen.

Het succes
In tal van kranten, nieuwswebsites, podcasts en radioprogramma’s is er aandacht besteed aan het succes van de begeleiding. Nu is de tijd om heel Nederland en de wereld te vertellen dat het anders kan! Dat er een oplossing is voor deze verschrikkelijke ziekte. Die oplossing bestaat echter niet in de vorm van een medicijn. Het resultaat wordt bereikt door verandering van voeding, leefstijl en het herstellen van de darmen en het lichaam. 


Kan ik op jou rekenen in de eerste stap en investering om de wereld te vertellen over de methode die tot nu toe tientallen mensen letterlijk hun leven heeft teruggegeven? In Nederland gaat het om 80.000 mensen, in Engeland 300.000 mensen en in Duitsland 400.000 mensen. Wereldwijd zijn er zelfs 5 miljoen mensen die hier baat bij hebben. Jij hebt indirect invloed op de levenskwaliteit van al deze mensen.

Hoe ik de waarde van de donatie teruggeef aan de wereld
Door wereldwijde bekendheid van de methode zullen duizenden mensen kunnen deelnemen aan een begeleidingstraject. Hierin leren ze hoe ze weer pijn- en klachtenvrij kunnen leven zonder langer afhankelijk te zijn van medicatie.

En wat ik zelf terug doe voor jouw donatie? Zodra de groei door de investering het financieel mogelijk maakt zorg ik er persoonlijk voor dat het totaal gedoneerde bedrag x2 wordt gebruikt om mensen die als gevolg van IBD weinig geld verdienen, deel kunnen nemen aan een begeleidingstraject.