Gisteren was Jeroen te gast bij New Business radio op het Mediapark in Hilversum. Met Ron Lemmens heeft hij een uur lang gepraat over Crohnproof, zichzelf als ondernemer en daarmee samenhangend mensen met chronische darmziekten en zijn missie om deze mensen te helpen.

Het begon allemaal een aantal weken geleden tijdens het WK Allround (schaatsen) in Amsterdam. Daar ontmoette Jeroen Lars Schotanus, medeoprichter van de Radio Fabriek waar New Business Radio onderdeel van is. Dit was een kans die Jeroen niet mocht laten liggen dus vroeg hij Lars of hij te gast mocht zijn in het programma.

Jeroen; “Ik vond het ontzettend leuk om mijn verhaal te mogen doen op de radio. Over mijn persoonlijke ervaring met de ziekte van Crohn, de aanleiding voor het beginnen van Crohnproof, de weg die ik inmiddels heb afgelegd en waar ik in de toekomst met Crohnproof naar toe wil werken.

Benieuwd geworden? Je kunt het programma hier terug luisteren;