Wil jij van je darmklachten af?

Crohnproof biedt een uniek lesprogramma voor mensen met chronische darmklachten en auto-immuunziekten zoals het prikkelbaar darmsyndroom, Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn.

 

Door het eten van de juiste voeding zorg je ervoor dat je gezondheid zich kan herstellen en je weer vol energie kunt doen wat jij wilt. Als je voeding eet die je lichaam beschadigd en belast wordt je lichaam langzaam uitgeput. Hierdoor ontstaan klachten zoals eczeem, psoriasis, darmklachten, energiegebrek en allerlei andere pijn- en ontstekingsklachten in je lichaam.

Jeroen le Duc is orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in chronische darmziekten. Deze kennis en zijn persoonlijke ervaring met de ziekte van Crohn heeft Jeroen speciaal voor jou in een lesprogramma verwerkt. Het lesprogramma is opgebouwd uit verschillende modules.

Herstel je gezondheid!

In de modules leer je op een begrijpelijke manier wat de verschillende voedingsmiddelen met je lichaam doen. Je leert welke voedingsmiddelen je lichaam belasten en welke juist zorgen voor herstel. Door het toepassen van de lessen zorg je op het gebied van voeding voor rust in je lichaam waardoor je gezondheid hersteld.

Cursuskosten:
Je betaalt tot 31 januari geen €99,95 maar slechts € 79,95 voor deelname aan de Crohnproof academy.

Onderwerpen die behandeld worden in de cursus:

  • Welke voedingsmiddelen je lichaam belasten en beschadigen.
  • Welke voedingsmiddelen ervoor zorgen dat je gezondheid zich kan herstellen.
  • Welke voedingsmiddelen ontstekingsremmend werken.
  • Hoe darmklachten en/ of een auto-immuunziekte ontstaan en wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je daar grip op krijgt.
  • Praktisch toepasbare tips en de persoonlijke ervaring van een lotgenoot.