Wordt jouw leven bepaald door je buik?

Crohnproof biedt een uniek lesprogramma voor mensen met darmklachten en chronische darmziekten. Leer nu hoe jij weer controle neemt over je gezondheid!

Bepaalt de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, het prikkelbaar darmsyndroom of een darmklacht zonder diagnose hoe jouw dag verloopt en wat jij vandaag kunt doen?

Wordt je leven verstoord door regelmatige pijn in je buik, een korte explosieve aandrang en veel toiletbezoeken? Of lukt het juist dagen niet? Dan wil je vast graag de controle over je leven terug. In Nederland eten we veel voedingsmiddelen die onze darmen beschadigen en zorgen voor een langzame uitputting van ons lichaam. Hierdoor ontstaan gaandeweg steeds meer gezondheidsklachten.

Klachten zoals:
-Pijn in je buik
-Een gebrek aan energie
-Diarree of obstipatie
-Explosieve aandrang
-Ontstekingsklachten
-Huidklachten zoals eczeem en psoriasis.

Onze voedingskeuze heeft grote invloed op bovenstaande klachten. Door het eten van de juiste voeding, zorg je ervoor dat je gezondheid zich kan herstellen. Dat je weer vol energie kunt doen wat jij wilt.

Wat is nou de “juiste voeding”?
Jeroen le Duc is Epifysiologisch therapeut gespecialiseerd in de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. Deze kennis en zijn persoonlijke ervaring met de ziekte van Crohn heeft Jeroen speciaal voor jou in een lesprogramma verwerkt. Het lesprogramma is opgebouwd uit verschillende modules, waarin je op een begrijpelijke manier leert welk effect voeding op je lichaam heeft.

Door het toepassen van de lessen zorg je voor rust in je lichaam waardoor je gezondheid herstelt. Aan het einde van het lesprogramma ontvang je tal van lekkere recepten die je direct kunt gebruiken om de kennis eigen te maken en je gezondheid te herstellen. 

Onderwerpen die behandeld worden in de cursus:
-Welke voedingsmiddelen je lichaam belasten en beschadigen.
-Welke voedingsmiddelen ervoor zorgen dat je gezondheid zich kan herstellen.
-Welke voedingsmiddelen ontstekingsremmend werken.
-Hoe darmklachten en/ of een auto-immuunziekte ontstaan en wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je daar grip op krijgt.
-Praktisch toepasbare tips en de persoonlijke ervaring van een lotgenoot.
 
Kosten
Je betaalt tot 28 februari geen €99,95 maar slechts € 79,95 voor deelname aan de Crohnproof Academy