Wil jij van je darmklachten af?

Crohnproof biedt een uniek lesprogramma voor mensen met chronische darmziekten
zoals Colitis Ulcerosa, het prikkelbaar darmsyndroom en de ziekte van Crohn.

Bij medisch specialisten is weinig bekend over het effect dat voeding heeft op ziekten. Dat geldt zeker voor chronische darmziekten. Oprichter van Crohnproof en ervaringsdeskundige Jeroen le Duc heeft er zijn missie van gemaakt om mensen zoals jou te begeleiden naar een leven waarbij je minder pijn en ongemakken ervaart door je ziekte en meer energie hebt gedurende de dag.

Door het eten van de juiste voeding zorg je ervoor dat je gezond, sterk en energiek bent en dat je gezondheid zich kan herstellen. Als je voeding eet die je lichaam beschadigd en belast dan wordt je lichaam langzaam uitgeput. Hierdoor ontstaan klachten zoals eczeem, psoriasis, darmklachten, energiegebrek en allerlei andere pijn- en ontstekingsklachten in je lichaam.

Wat is nou precies de juiste voeding?

Jeroen le Duc is orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in chronische darmziekten. Deze kennis en zijn persoonlijke ervaring met de ziekte van Crohn heeft Jeroen speciaal voor jou in een lesprogramma verwerkt. Het lesprogrammais opgebouwd uit verschillende modules.

In de modules leer je op een begrijpelijke manier wat de verschillende voedingsmiddelen met je lichaam doen. Je leert welke voedingsmiddelen je lichaam belasten en welke juist zorgen voor herstel. Door het toepassen van de lessen zorg je voor rust in je maag en darmen waardoor je lichaam zich kan herstellen en je gezondheid verbeterd.

Cursuskosten:
De kosten voor de cursus bedragen €149,-

Onderwerpen die behandeld worden in de cursus:

  • Welke voedingsmiddelen je lichaam belasten en beschadigen.
  • Welke voedingsmiddelen ervoor zorgen dat je gezondheid zich kan herstellen.
  • Welke voedingsmiddelen ontstekingsremmend werken.
  • Hoe een auto-immuunziekte ontstaat en wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je daar grip op krijgt.
  • Praktisch toepasbare tips en de persoonlijke ervaring van een lotgenoot.
Kom snel kijken en meld je aan!